ouders

De vzw Ouderraad Simonnet, afgekort “ORS” , wil de samenwerking tussen ouders en school bevorderen

en meewerken aan het verwezenlijken van een gezonde en eerlijke onderwijs-en opvoedingsgemeenschap, met daarbij het welzijn van alle leerlingen voor ogen. Daarom hecht de ouderraad een groot belang aan een goede relatie met de inrichtende macht of schoolbestuur, de directie en de leerkrachten van de school.

meer info

De schoolraad bestaat uit een gelijk aantal (minimum twee) vertegenwoordigers van drie geledingen: de ouders, het schoolpersoneel en de lokale gemeenschap.De directeur woont de vergadering van rechtswege bij met raadgevende stem

meer info